Ta’limda Informatika Va Axborot Kommunikatsiya Texnologiyalaridan Foydalanish Istiqbollari (American Journal of Language, Literacy and Learning in STEM Education (2993-2769), 2024)
Maqolada ta’lim jarayonida axborot kommunikatsiya texnologiyasi vositalaridan foydalanishning zamonaviy usullari ahamiyati atroflicha yoritilgan.