(untitled) (American Journal of Language, Literacy and Learning in STEM Education (2993-2769), 2024)
ushbu maqola boshlang‘ich sinf “O‘qish savodxonligi” darsligida keltirilgan jumboqli matnlarni o‘rgatishda interfaol metodlardan foydalanishga bag‘ishlangan, hamda boshlang‘ich sinf darsliklarida keltirilgan topishmoqlar va ularning turlari to‘g‘risida ma’lumot keltirilgan.