(untitled) (American Journal of Language, Literacy and Learning in STEM Education (2993-2769), 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda Xorijiy tillarni o’qitishning sabablari va uni chuqur o’rganishlari uchun Insonlar ,asosan, yoshlar o’rtasida ijobiy motivni shakillantirishning usullari va maqsadlari haqida ma’lumotlar keltirib o’tiladi.