(untitled) (American Journal of Language, Literacy and Learning in STEM Education (2993-2769), 2023)
Ushbu maqola ingliz tilini o’qitishda axborot savodxonligining ahamiyatiga urg’u berib, ushbu vakolatlarni o’quv dasturiga kiritish strategiyasini taqdim etadi. Bu tanqidiy fikrlash bilan til o’rganishni ko’paytirishning afzalliklarini ta’kidlaydi va o’qituvchilarga mustaqil til o’rganuvchilarni tarbiyalash uchun amaliy tushunchalarni taqdim etadi. Ushbu maqola ingliz tilini o’qitishda axborot savodxonligi vakolatlarini oshirishning muhimligini o’rganadi va o’qituvchilarga ushbu ko’nikmalarni o’qitish amaliyotiga qo’shish strategiyasini taklif qiladi.