(untitled) (Intersections of Faith and Culture: American Journal of Religious and Cultural Studies (2993-2599), 2025)
Maqolada tibbiyot xodimlarining nutq madaniyatining o’ziga xosligi bemorlarga nisbatan qay darajada ta’sir etish xususiyatlari, ko‘rib chiqildi, va ularning nutqi xususiyatlari qay darajada muhimligi tibbiyot xodimlari va bemorlar o‘rtasidagi suhbati orqali tahlil qilindi.