Urgut Tuman Aholisining O‘Zgarish Dinamikasi (American Journal of Public Diplomacy and International Studies (2993-2157), 2024)
Ushbu maqolada Samarqand viloyatida joylashgan Urgut tumani aholisining statiatikasi xususida so‘z boradi. Shunngde, aholining tabiiy harakatlari, o‘zgarish sur’atlari va boshqa bir qancha ko‘rsatkichlar qiyosiy tahlil qilingan.