Boshlang'ich Sinflarda Ot So'z Turkumini Izchillikda O'rgatish Metodikasi (American Journal of Public Diplomacy and International Studies (2993-2157), 2023)
Boshlang'ich sinf o'quvchilariga so'z turkumlarini o'rgatish, og'zaki va yozma nutqda ulardan to'g'ri foydalanishni o'rgatish o'quvchilaming ham nutq qobiliyatining ham to'g'ri fikrlash qobiliyatini rivojlantirish uchun xizmat qiladi. Shunda o'quvchilar o'z nutqida so'zlami ongli qo'llay oladigan shaxs sifatida namoyon bo'ladi.Ushbu maqola so'z turkumlarini boshlang'ich sinf o'qituvchilariga o'rgatish metodikasi haqida.