Methodological Foundations of Teaching the Science of "Education" in Primary Grades (American Journal of Public Diplomacy and International Studies (2993-2157), 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinflarda tarbiya fanini o’qitishda o’qituvchilaming darslarda pedagogik texnologiya, boshlang„ ich sinflarda interfaol metodlar va ta'limiy o„ yinlardan, zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish o„quvchilarni mustaqil fikrlashga, ijodiy izlanish va mantiqiy fikrlash doiralarini kengaytirish bilan birga ularni darslarda o„rganganlarini hayot bilan bog„lashga, qiziqishlarini oshirishga yordam beradigan fikrlar bayon qilingan