OTM DA “TA’LIMDA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI” FANINI RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA OʻQITISH METODIKASI (Information Horizons: American Journal of Library and Information Science Innovation (2993-2777), 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda oliy ta’lim muassasalarida “Ta’limda axborot texnologiyalari” fanini oʻqitishda zamonaviy dasturiy vositalar asosida multimediali taqdimotlar yaratish va ulardan foydalanib dars mashgʻulotlarini tashkil qilish va mustaqil ta’limni hamda baholash tizimini raqamli texnologiyalar asosida tashkil qilish masalalari muhokoma qilingan.